Topservice & Kwaliteit

Onderhoud

Een onderhoudsbeurt, kortweg beurt, bij voertuigen is een controle op gebreken, tegelijk met een (preventieve) vervanging van onderdelen en vloeistoffen (olie).

Om te blijven rijden heeft een auto zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. In vaktermen wordt dit de grote of kleine beurt genoemd. Een grote beurt wordt meestal elke om 20.000 km uitgevoerd. Tussendoor, dus na 10.000 km wordt vaak een kleine beurt gegeven.

In het verleden werden onderhoudsbeurten veel frequenter uitgevoerd. Doordat moderne auto's minder onderhoudsgevoelig zijn, bijvoorbeeld door het toepassen van elektronische, directe ontsteking in plaats van ontsteking met een aparte bobine en verdeler met contactpunten. Ook het 'doorsmeren', het vervangen van smeervet, is geheel vervallen. Maar ook juist doordat moderne auto's veel meer elektronica bevatten, is het niveau van auto-onderhoud verschoven van eenvoudig mechanisch werk naar meer complex high tech onderhoud. Hierdoor worden ook hogere eisen gesteld aan het opleidingsniveau en competenties van automonteurs.

U kunt bij ons voor iedere auto, ieder merk, ieder type terecht. Bel ons voor een (prijs) afspraak: 0346 264 900

Ook kunt u de beurt vaak laten uitvoeren in combinatie met een APK-keuring waardoorde kosten vaak lager uitvallen. 

Wilt u alleen een zomer en of winter check, bel ons ( 0346 264 900 ) dan en vraag naar de voordelige prijzen van deze check.Wij kijken uw auto na op 20 punten, waaronder bijvb de remmen, de stuurinrichting, oliepijl, controle op alle vloeistoffen en de wielophanging. 

Doorzoek de website

© 2024 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode